Werken bij Maasveld

Werken bij Maasveld
Werken bij Maasveld betekent werken vóór en werken mèt mensen. Bijzondere mensen die vertrouwen op de professionaliteit van onze medewerkers.

Bij Maasveld zetten wij ons in voor een goed werkklimaat waarbij medewerkers met jarenlange ervaring en studenten die aan het begin van hun loopbaan staan elkaar stimuleren en uitdagen. Naast een goed werkklimaat biedt Maasveld alle ruimte voor scholing. Wij dagen onze medewerkers uit tot leren en dus tot voortdurende ontwikkeling van hun kennis en bekwaamheid. Klik hier als u meer wilt weten over de opleidingen die Maasveld biedt.

Onze kernwaarden
Goed opgeleide medewerkers staan aan de basis van onze zorg en ondersteuning. Daarnaast stimuleren wij de eigen kracht van onze medewerkers. Dat betekent dat wij insteken op hun zelfstandheid, op meedenken en meebouwen aan onze organisatie. De groep of afdeling waar medewerkers werken, is als het ware hun eigen 'bedrijfje' waar ze, samen met collega's, verantwoordelijk voor zijn. Dat sluit prima aan bij de vier kernwaarden van waaruit Maasveld werkt en die zijn:
 

  • We doen het samen
  • We zijn professioneel
  • We zijn een lerende organisatie
  • We zijn eigenaar van ons werk

Deel deze pagina op