Missie

Gelukkige bewoners, dat is onze drijfveer. Samen maken wij mogelijk dat zij het leven kunnen leiden waar ze voor kiezen. Dat is in een notendop de missie van Maasveld.

Gezamenlijk voelen wij ons ervoor verantwoordelijk de verwachtingen van onze bewoners zo goed als mogelijk waar te maken en de ontwikkeling van hun talenten te stimuleren. Daarvoor voelt elke medewerker, mantelzorger en vrijwilliger van Maasveld eigenaarschap. Een goede onderlinge dialoog tussen bewoners, verwanten en medewerkers vinden we belangrijk. Daarom hechten wij aan een open cultuur waar ruimte is voor zelfreflectie en constructieve feedback. Daarin participeren we gelijkwaardig, vanuit vertrouwen en respect, maar scherp op veiligheid en kwaliteit.  Altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. 

Wij maken onze missie waar door onze bewoners de zorg, ondersteuning, behandeling en dagbesteding te bieden die aansluit bij hun vragen en behoeften. Wij doen dat in een warme sfeer met een betrokken en professioneel team en in goede afstemming met verwanten en wettelijk vertegenwoordigers.  

Dankzij de inzet van vrijwilligers en mantelzorgers kunnen wij voor en met onze bewoners ook een groot aantal waardevolle ontspanningsactiviteiten organiseren. En mede dankzij de betrokkenheid en inzet vanuit vele verenigingen,  service clubs, bedrijven en organisaties in Maastricht en Zuid-Limburg, kunnen wij het leven van onze bewoners bij Maasveld aangenamer maken.

Die verbondenheid die Maasveld ervaart vanuit haar omgeving doet de bewoners goed en beseffen dat zij volwaardig en gewaardeerd deelnemer zijn in de maatschappij. Daar zetten we ons samen voor in.

 

Deel deze pagina op