Nieuwbouw

Nieuwbouw bij Maasveld
In december 2010 is Maasveld begonnen met de nieuwbouw van de centrumlocatie in Heugem. In de afgelopen jaren is er op Maasveld flink gebouwd. Er zijn moderne woningen neergezet die van alle gemakken zijn voorzien.

Bewoners hebben een ruime eigen kamer en daarnaast zijn er ook gezellige en mooi ingerichte gemeenschappelijke ruimten. Veel woningen hebben een eigen tuin of terras. Ook zijn er woningen met een royaal dakterras dat veelal een mooi uitzicht biedt op de omgeving. De keuken en sanitaire voorzieingen zijn modern en uitgerust met praktische technische snufjes.

Bij het ontwerp en de bouw van de woningen is alle aandacht uitgegegaan naar comfort en veiligheid. Voor onze bewoners zijn de woningen een thuis waar ze graag zijn en waar ze die zorg en ondersteuning krijgen die nodig is. Voor onze medewerkers zijn de woningen een prettige plek om te werken.

Naar verwachting worden de laatste gebouwen in 2018 opgeleverd.

Foto's:                                                                                                                                                                       Wilt u de nieuwbouw blijven volgen, kijk dan regelmatig naar de fotoalbum via http://www.maasveld.org/over-maasveld/fotoalbum.

BouwBrief
Wilt u ook op de hoogte blijven over de bouw van Maasveld en wilt u een BouwBrief ontvangen? Mail uw naam en adres naar infonieuwbouw@koraalgroep.nl

Deel deze pagina op