Ansichtkaarten vóór en dóór bewoners

14-12-2017
Een set van zes ansichtkaarten met daarop fantastische foto’s van de bewoners van Maasveld. Bedacht en geregeld door bewoners zélf. Vanaf 17 december kunt u deze set kopen bij verschillende verkooppunten in de regio Maastricht. Met de opbrengst willen de bewoners in 2018 nog meer activiteiten organiseren die minstens zo leuk en leerzaam zijn als het uitgeven van hun ansichtkaarten. Een mooi voorbeeld van hoe mensen met een verstandelijke beperking zelf de regie oppakken.
Ansichtkaarten vóór en dóór bewoners

Onze bewoners kwamen zelf met het idee om model te staan tijdens een fotoshoot. De thema's van de foto's, de styling en de visagie zijn allemaal door henzelf bedacht en geregeld. Hierbij kregen ze ondersteuning van plaatselijke professionals als Esther Hameleers Fotografie, Solange Hair & Visagie, Theater en Karnavalskleding verhuur Margriet en Impreso. De bewoners vonden het een geweldige ervaring om in het middelpunt te staan gedurende dit proces. Nu zijn de foto’s verschenen als set van zes ansichtkaarten. Een uniek product dat tot stand is gekomen vanuit gebundelde krachten en talenten.

De ansichtkaarten zijn voor het eerst te koop tijdens de Kerstmarkt van Maasveld op zondag 17 december. Vanaf 18 december is de set ook te koop bij het winkeltje van Maasveld, bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht en bij Puur Viele in Vijlen. De verkoopprijs bedraagt zes euro.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de bewoners zelf. Hiermee willen ze in 2018 namelijk nog meer initiatieven organiseren. Activiteiten waar ze zelf iets van kunnen opsteken, waar ze van kunnen genieten en die bewoners het gevoel geven dat ze onderdeel uitmaken van onze maatschappij. Tipje van de sluier: een heuse jaarkalender. Stel je voor! Helpt u de bewoners van Maasveld om dit mogelijk te maken?

Impressie van de zes ansichtkaarten:

Mede mogelijk gemaakt door:
Esther Hameleers Fotografie
Solange Hair & Visagie 
Theater en Karnavalskleding verhuur Margriet 
Impreso

Deel deze pagina op