Expertise binnen Maasveld

Bij Maasveld werken we voor bewoners met ernstige en complexe zorgvragen. Dat betekent dat wij hoge eisen stellen aan onze professionaliteit. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed geschoold zijn en dat zij de ontwikkelingen in hun vak bijhouden.

Een deel van deze scholing verzorgen wij zelf, zodat de inhoud daarvan helemaal aansluit bij de behoeften van onze bewoners.

Onze kennis en expertise houden we daarnaast ook actueel door te participeren in onderzoeken en samen te werken met wetenschappers en collega-instellingen. Nieuwe ontwikkelingen bekijken we met veel interesse. Daarnaast is er veel onderzoeksexpertise aanwezig binnen Koraal Groep, waar Maasveld onderdeel van is.

Het spreekt voor zich dat Maasveld werkt met een eigen medisch en paramedisch team. Medewerkers die naast hun vakinhoudelijk deskundigheid ook de expertise hebben die noodzakelijk is om de juiste zorg en ondersteuning aan onze bewoners te bieden. Voor meer informatie over onze artsen en paramedici klikt u hier.

Deel deze pagina op