Kunstatelier De Blikvenger

Een bezoek aan Kunstatelier De Blikvenger is altijd een feest. Of je nou in de ochtend komt als de bewoners druk aan het werk zijn of na vieren als de laatste kunstenaar is vertrokken: naar huis of naar zijn groep op Maasveld.
Blikvenger

Dagelijks zijn er zo’n 15 bewoners bij De Blikvenger actief. De begeleiders bieden steeds nieuwe ideeën en prikkels aan, waarbij ze heel goed kijken naar de wensen en de mogelijkheden van de betreffende bewoner. De een vindt het leuk om natuurgetrouw een mooie foto van een stad of dier na te schilderen. Anderen werken liever vrijer en gebruiken graag de meest uiteenlopende kleuren en kleurcombinaties. 

Alles kan en, net als overal bij Maasveld, staan ook bij De Blikvenger meedoen en jezelf blijven ontwikkelen centraal. De Blikvenger is te vinden naast de boerderij. 

Blikvenger maasveld

Creawinkel
De producten van De Blikvenger zijn te zien en te koop in hun eigen winkel of bij de Creawinkel op het terrein van Maasveld.

De naam Creawinkel spreekt voor zich. Deze activiteitengroep maakt en verkoopt spullen die de medewerkers van de groep zelf maken. Naast de eigen gemaakte spullen, verkoopt de winkel ook artikelen die de bewoners van Maasveld graag gebruiken, zoals shampoo, kaarten en snoep. Een soort eigen mini-supermarkt.

Deel deze pagina op