Activiteitenkalender van Maasveld

Er is het hele jaar door van alles te doen in en rondom Maasveld. Blijf hier op de hoogte van al onze activiteiten!
Allerzielen
Allerzielen
Op zondag 4 november vindt in Maasveld de gezamenlijke viering van Allerzielen plaats.
Lees meer

Op zondag 4 november vindt in Maasveld de gezamenlijke viering van Allerzielen plaats. De Ouder- en Familie Vereniging van Maasveld bereidt in samenwerking met Maasveld deze viering voor. We vinden het allemaal belangrijk om de herinnering aan de overleden bewoners levend te houden.

De middag ziet er als volgt uit:

  • Om 14.00 uur zal mevrouw Rianne Jongstra, pastor, voorgaan in een herdenkingsdienst in de grote zaal. tijdens deze dienst zullen we stilstaan bij alle overledenen van Maasveld en in het bijzonder diegenen die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen.
  • Na de dienst gaan we gezamenlijk naar het asstrooiveld op het terrein van de boerderij, waar een kranslegging zal plaatsvinden.
  • Na afloop van de kranslegging, is er in de grote zaal gelegenheid voor samenzijn onder het genot van een kopje koffie/thee met een versnapering.

Wij willen met deze herdenking een passende invulling geven aan Allerzielen en hopen van harte dat u hierbij aanwezig wilt zijn.

Winterevenement zaterdag 8 december 2018
De Ronde Tafel Club 179 organiseert op zaterdag 8 december een gezellige middag in de Business Club van Stadion De Geusselt in Maastricht.
Lees meer

De Ronde Tafel Club 179 organiseert op zaterdag 8 december 2018 een gezellige middag in de Business Club van Stadion De Geusselt te Maastricht.  Deze activiteit is geheel gratis. Het belooft een te gekke middag te worden met optredens van diverse Maastrichtse artiesten. We vertrekken om 13.00 uur vanaf Maasveld en zullen rond 16.30 uur terug zijn.

Kerstmiddag zondag 16 december 2018
Kerstmiddag zondag 16 december 2018
Op zondagmiddag 16 december wordt de jaarlijkse Kerstmiddag georganiseerd op Maasveld. Iedereen is van harte welkom.
Lees meer

Op zondagmiddag 16 december vindt weer de gezellige Kerstmiddag plaats op Maasveld. Dit jaar zullen de kraampjes met name op het plein voor het restaurant staan en in het Ontmoetingscentrum.

De opening van de middag is om 13.00 uur voor het Ontmoetingscentrum en duurt tot 16.00 uur.

Gezellig als u ook aanwezig bent!

Oudjaarscafé vrijdag 28 december
Oudjaarscafé vrijdag 28 december
Vrijdag 28 december van 14.00 - 16.00 uur sluiten we 2018 af met een extra cafémiddag in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum . Peter Keulers zal speciaal voor deze gelegenheid de muziek verzorgen en hierbij videobeelden laten zien van het afgelopen jaar. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
Deel deze pagina op