Activiteitenkalender van Maasveld

Er is het hele jaar door van alles te doen in en rondom Maasveld. Blijf hier op de hoogte van al onze activiteiten!
Frühshoppen in Maasveld
Frühshoppen in Maasveld
Op zaterdag 21 oktober vindt van 11-13 uur het jaarlijkse Frühshoppen in Maasveld plaats voor onze bewoners.
Lees meer

Allerzielen
Allerzielen
Op zondag 4 november vindt in Maasveld de gezamenlijke viering van Allerzielen plaats.
Lees meer

Op zondag 4 november vindt in Maasveld de gezamenlijke viering van Allerzielen plaats. De Ouder- en Familie Vereniging van Maasveld bereidt in samenwerking met Maasveld deze viering voor. We vinden het allemaal belangrijk om de herinnering aan de overleden bewoners levend te houden.

De middag ziet er als volgt uit:

  • Om 14.00 uur zal mevrouw Rianne Jongstra, pastor, voorgaan in een herdenkingsdienst in de grote zaal. tijdens deze dienst zullen we stilstaan bij alle overledenen van Maasveld en in het bijzonder diegenen die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen.
  • Na de dienst gaan we gezamenlijk naar het asstrooiveld op het terrein van de boerderij, waar een kranslegging zal plaatsvinden.
  • Na afloop van de kranslegging, is er in de grote zaal gelegenheid voor samenzijn onder het genot van een kopje koffie/thee met een versnapering.

Wij willen met deze herdenking een passende invulling geven aan Allerzielen en hopen van harte dat u hierbij aanwezig wilt zijn.

Intocht Sint op 18 november 2018
Intocht Sint op 18 november 2018
Op zondag 18 november 2018 komt Sint Nicolaas met zijn pieten een bezoek aan Maasveld brengen.
Lees meer

Op zondag 18 november 2018 komt Sint Nicolaas met zijn pieten een bezoek aan Maasveld brengen.

Van 10.00 tot 11.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur zijn jullie van harte welkom in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum. Het blijft altijd spannend of de Sint de weg naar Maasveld weet te vinden. Vol verwachting klopt ons hart.

Zien we jou ook op 18 november? 

Muziekfestival Utrecht
Muziekfestival Utrecht
Het is weer zo ver. De bewoners van Maasveld gaan op dinsdag 27 november naar het jaarlijkse muziekfestival in Utrecht.
Lees meer

Tijdens het muziekfestival "Maak de droom waar", treden bekende Nederlandse artiesten op zoals Jan Smit, Nick en Simon en vele anderen.

Het festival wordt georganiseerd door SWGN (Stichting voor geestelijke en maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland). De bus vertrekt om 9.00 uur en 's avonds zijn we rond 21.00 uur terug op Maasveld.

Alle kaarten zijn al verkocht.

Winterevenement zaterdag 8 december 2018
De Ronde Tafel Club 179 organiseert op zaterdag 8 december een gezellige middag in de Business Club van Stadion De Geusselt in Maastricht.
Lees meer

De Ronde Tafel Club 179 organiseert op zaterdag 8 december 2018 een gezellige middag in de Business Club van Stadion De Geusselt te Maastricht.  Deze activiteit is geheel gratis. Het belooft een te gekke middag te worden met optredens van diverse Maastrichtse artiesten. We vertrekken om 13.00 uur vanaf Maasveld en zullen rond 16.30 uur terug zijn.

 
1 2
Deel deze pagina op